BRAND – UL DE TARA


Ne este mai rău ca ieri şi mai bine ca mâine. (I)

Dragilor,

Asistăm cu neputinţă cum pe zi ce trece imaginea noastră despre noi este terfelită. România a ajuns în punctul în care propun sa înregistreze cu real succes un nou brand la nivel mondial HOŢIA pe faţă şi cu acte-n regulă. Constat pe zi ce trece ca hoţia a căpătat o noua formă: hoţia cu acte’n regula la scara parlamentară şi administrativă. Aflăm şi nu mai e o surpriză pentru nimeni că suntem pe „lăudabilul” loc I in Uniunea Europeană la taxe şi impozite, iar în lume, undeva pe locul IV – spun că nu mai este surpriză pentru le simţim (taxele), pe proprie piele.

Conform companiei de consultanţă şi audit PricewaterhouseCoopers (PwC) şi Banca Mondială, care a analizat 178 de ţări printre care şi România, aceasta din urma a mai urcat pe un loc „superior” faţa de anul trecut, când au identificat un număr de 89 de astfel de taxe, iar pentru acest moment s-a ajuns la un număr de 96 de taxe pe care o companie trebuie să le achite într-un an.

Aşa, domnilor guvernanţi, parlamentari: impozitaţi şi taxaţi mai mult ca să puteţi fura mai mult. Cer scuze pentru catalogarea directa a celor ce ni se întâmplă şi pentru că am propus inregistrarea acestui brand pentru România, o să folosesc de aici încolo o noţiune nouă: a fura = “a brand-ui”. Asta din să zicem din politeţe, nu din respect pentru dumneavoastră.

Deci haideţi să taxaţi mai mult ca să puteţi dumneavoastră brand-ui mai mult. Sunteţi la limita umanului pentru ca doar forma corpului şi mersul biped vă apropie de noi ceilalţi muritori. Sunteţi nişte maşini de branduit cu acte-n regulă. Fiecare secundă petrecută prin locurile prin care umblaţi sunt numai pentru a brand-ui. Să vă umpleţi buzunarele, burţile labarţate şi conturile fără fund prin foloase necuvenite. Vă agaţaţi cu disperare de orice pai – aşa e legea este expresia cvasifolosita. Vă urmaresc cu silă cum debitaţi numai prostii pe unde apăreţi si-ncerc să-mi imaginez cum reuşiţi din spatele burţilor laţite, cu degetele surte şi groase să număraţi sumele pe care le încasaţi necuvenit, lunar din parlament. Să veniţi in emisiuni televizate ca să justificaţi absenţele din parlament pe motiv ca sunteţi în opoziţie şi sunteţi cantitate negljabilă pe acolo e culmea ridicolului. Înseamnă că nu cunoaşteţi regulile şi valorile democraţiei. În aceste condiţii vă anunţ domnule viitor posibil infractor NIŢULESCU TEODOR – încă deputat in parlamentul României că sunteţi clar la brand-uit pe acolo. În orice democraţie opoziţia stă cu ochii pe cei aflaţi la putere şi sar la gâtul lor pe toate căile când constată că aceştia din urmă se abat de la să zicem de la „linia dreaptă”.

Nu înţeleg cum şeful dumneavoastră – dl. Voiculescu, de altfel apăratorul celor sărmani si oropsiţi, aparatorul pensionarilor şi copiilor vă suporta în compania domniei sale. Sau mă intreb. Are cota parte?

Vă propun tuturor dragii mei compatrioti sa facem un exercitiu democratic şi sa solicităm un referendum pe tema: PRIVILEGIILOR PARLAMENTARILOR; Sa vedem ce iese.

Deja eu pot sa dau un prognostic: vreo 900 – 1.000 de alegători vor fi impotriva. Cine sunt ei? Politicienii de azi şi urmaşii lor de mâine

Închei aici sperând ca mâine va fi mai bine.

Reclame

2 Responses to BRAND – UL DE TARA

  1. Carina spune:

    „Ne este mai rău ca ieri şi mai bine ca mâine.”
    Viitorul suna bine 🙂

    Din pacate asta este ceea ce traim si vedem la tot pasul de cel putin 30 ani

  2. herdesm spune:

    adevarul care ne zbarleste parul. Din pacate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: