DIVERSITATE IN UNITATE?


Ne este mai rău ca ieri şi mai bine ca mâine.(III)

Bună din nou,

Vă propun sa continuăm astăzi cu disecarea simpaticului nostru for parlamentar, care datorită varietaţii psiho-comportamentale a componentilor ei ne oferă zilnic câte o noua categorie, pe direcţia în care am incercat să-i clasific.

O să-mi permit cu voia dumneavoastră sa continui cu politicianul păpuşar(vezi postul „SĂRACA ŢARĂ BOGATA”.). La această categorie nominaliz pe Dl. Viorel Hrebenciuc. Domnia sa cred că este la fel de longeviv ca şi parlamentul şi acolo pe unde e un şmen politic sau financiar bâzâie şi el. Nu merita dl. G…..an Rozaliu să-i acord mai multe rânduri. Pentru cei interesati o să postez un link către declaraţia de avere.

http://www.cdep.ro/camera_deputatilor/declaratii_avere/2004/039f.pdf dânsul este chiar saracuţ. Tre’ să-i plângem de milă.

O altă categorie pe care vreau s-o analizăm un pic este parlamentarul invizibil.

Cred că va-ţi dat seama aici ar trebui inclusi parlamentarii care după ce şi-au văzut sacii in căruţă au uitat unde le este locul de muncă şi trec şi ei pe acolo doar când le frige buza.

În cadrul acestei categorii insă vreau să evidenţiez două subcategorii: la prima subcategorie evidenţiez parlamentarul invizibil fizic . Acest specimen vine pe la camere doar pentru prezenţă după care pleacă liniştit sa-şi păstorească afacerile(care vreo televiziune, două – claudiu tănăsescu, Attila Verestóy cu un număr de societăti de nici nu le mai ştie numărul), baieţii care raman la dezbateri, când ajung să supună votului, constată ’’lipsa cvorum’’.

Cea de-a doua categorie pe care am identificat-o este parlamentarul invizibil ca activitate. La această categorie părerea mea conduce detaşat doamna senator de Buzăuuuu…..! D-na Şerbănescuuuuu….., medic de profesie care a cuvântat de vreo două trei ori dar fără strălucire, ba chiar pare izolată de catre propriul partid, care a sprijinit-o dar pentru ce merite de vitejie doar ei ştiu.

Ieri alaltăieri am identificat o altă categorie şi anume parlamentarul pistolar. Acest individ, care credeam ca e pe cale de dispariţie fiindcă cândva Dan Iosif de la fostul PDSR a fost acuzat că ar fi scos o astfel de armă in public si un fost palamentar nu mi-amintesc acum numele (cred, nu sunt sigur Emanoil-Dan Barbaresso venit in vizita pe la primaria Topliceni – tine sa arate celor prezenti in sediul primariei ca are arma ) de pe la taranisti prin ’96-2000, ne trezim în 2007 că un domn BĂDĂRĂU de la PSD scoate şi el arma şi nu oricând in zi de vot pentru europarlamentare. Bravos nene Iancule au ajuns să meargă unii dintre semenii nostri la vot cu arma la spate, care oricât de democratic s-ar vrea(votul), totuşi – să mergi cu arma la vot, parcă e din cale afară. NU ne mai aburiţi domnule bădăr(an)ău că era cu gaze sau cu aer că nu vă credem.Dom’ Badarau, prin alte parti demnitarii demisioneaza pentru chestiuni mult mai simple; Ce dracu’ dom’le dati-va demisia aia odata.

Asta este DIVERSITATE ÎN UNITATE sau UNITATE ÎN DIVERSITATE?

Vă rog sa hotarâţi dumneavoastră. (va urma).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: