FÂS CU EFECT ÎNTÂRZIAT! sau DEZBINĂ ŞI CONDU’! sau ÎNTĂRÂTĂ-I DRACE CĂ ŞI MIE-MI PLACE!


Cum nimic nu ne mai surprinde, ceea ce era de aşteptat dar undeva mai pe la mijlocul anului viitor s-a întâmplat in această seara în jurul orelor 19,45 când cei doi ”mari” lideri politici ai PD şi PLD au iesit in eter anunţând cu mare tam-tam fuzionarea celor două partide prezidenţiale.

De-a lungul micii marii noastre experienţe democratice am mai asistat la restrângerea jucătorilor de pe abac-ul politic, dar sub o altă formulă. Se anunţa intenţia de unificare sau fuziune după care discuta practic la nivelul organizaţiilor asa zise de bază (comunale, orăseneşti, municipale, si aşa mai departe) şi la final in foruri naţionale se semnau protocoalele şi se puneau în practică cele hotarâte de toate eşaloanele partidului. De această data toţi membrii celor două ciudăţenii politice au plecat acasă care membrii PD care PLD şi află din ediţiile speciale ale canalelor de televiziune că de fapt sunt membrii unei noi ”entităţi politice” numite PDL -Partidul Democrat Liberal- bre, pe ei ia intrebat cineva ceva? Vorba ceea, ” trădare trădare da’ să ştim şi noi” si-au spus acei membri in gând.

Lucrurile sunt clare: dom’ Preşedinte şi-a făcut calculele şi a ajuns la concluzia că rezultatele la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie 2007: 28,81% (PD) +7,78%(PLD) = 81,36% (câţi au votat DA la referendumul din aceeaşi dată ) = MAJORITATE. Bre, cu cine ai făcut matematica că ( scuzaţi Cacofonia), eminent le-ai spus copiilor noştri că nu ai fost, dar totuşi două ”nevoi” mici însumate înseamnă totuşi o ”nevoie” mai mare. Preşedintele o fi el o fire mai vulcanică şi un temperament coleric dar chiar să nu mai aibă răbdare – totuşi la vot au fost circa 27% dintre persoanele cu drept de vot sau e valabilă lozinca: ”Atentie români vi se pregăteşte ceva! sau cum e ” Să alergi singur şi să ieşi pe locul doi! ”? Viitorul va demonstra.

Chiar nu vede domnul preşedinte ca problemele de zi cu zi ale românilor i-a copleşit şi nimeni nu mai dă doi bani pe politica lor de birt. Nu ne mai interesează! Faceţi ce vă taie capul că pe noi ne doare’n cot de voi aşa cum şi pe voi vă doare’n cot de noi. Dacă la aceste alegeri au mai fost 27% fraieri care au trecut pe la urne, la următoarele nici pe aceştia nu-i mai prindeţi. Ţara curvăsăriei politice; mă inteb uneori care a fost prima meserie din lume: prostituţia sau polititica? Ceea ce ne este dat să vedem in ultimul timp mă fac să cred că totuşi prima meserie din lume a fost cea de politician ca avem slavă domnului o mulţime de ” curve politice”.

Ceea ce incearcă ei să facă cu aceata” fuziune” este un mare FÂS CU EFECT ÎNTÂRZIAT dar care ar putea deveni o bomba cu efect întârziat în momentul in care vor disparea ca partid de pe harta politică a României, fiindcă de se vor certa, tot pe ”ciolan” or să se certe, pentru că odată ajunşi in PDL si fiind o mică-mare ”Majoritate” PLD-iştii de azi, PDL-iştii de mâine vor să fie şi ei la masa ”bogaţilor” şi nu numai atât vor avea pretenţii demne de 7,8% că de, asta e zestrea lor.

Reclame

One Response to FÂS CU EFECT ÎNTÂRZIAT! sau DEZBINĂ ŞI CONDU’! sau ÎNTĂRÂTĂ-I DRACE CĂ ŞI MIE-MI PLACE!

  1. mihnea spune:

    Va informam ca blogul dvs a fost listat pe Codex Politicus, un proiect noncomercial despre influenta noilor forme de media in politica romaneasca. Pentru o imagine de ansamblu a blogosferei politice romanesti, puteti vizita http://codexpolitic.us/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: