E IARNĂ IAR ……. FI-RAR SĂ FIE!!!!!


Spun guvernanţii si reprezentanţii administraţiilor locale. Pentru a nu ştiu cata oară iar ne’a găsit pe picior gresit doamna iarnă. Totul e nebunie: localitaţi izolate de utilităţi, de comunicare cu restul lumii, trenuri intarziate, curse aeriene intarziate sau anulate, oameni izolaţi in plin viscol cu alte cuvinte – isterie generală. Aceste imagini sunt tipic romaneşti de vreo 17 ani încoace. Că ar fi mereu aceleasi probleme, nu ar fi cine stie ce surpriză, dar mai grav este că an de an ele sunt tot mai grave şi mai ample.

Ce concluzie trag eu din tot aceast peisaj hibernal este că nimeni, nicăieri si ce-i mai grav niciodată nu-şi mai face datoria la nivelul administraţiei centrale şi locale. Domneşte peste tot legea bunului plac şi a nesimţirii. Înainte vreme, (ma refer la perioada antedecembrista), existau comandamente de iarnă ca si acum, numai ca-şi faceau treaba. Cu ajutorul soldaţilor, cu ajutorul muncitorilor se gaseau solutii pentru a evita apariţiilor situaţiilor limita. Dacă apăreau situaţii critice datorate lipsei de interes si dezorganizarii persoanele responsabile erau destituite in cel mai scurt timp. Există şi acum aceste comandamente numai că pe hartie – unde şi funcţionează impecabil. Acum datorită faptului că toate subordonările sunt pe verticală după sfînta lege romanească ” NAŞU’, FINU’ şi PARTIDUL”, nimeni nu ia atitudine şi nu-şi permite să întreprindă la măsuri radicale de frică să nu deranjeze pe cineva si să-şi facă mai apoi zile fripte.

Este normal să ni se întample toate acestea cand toată lumea a uitat să foloseacă o lopată şi aşteaptă o minune. Şi să mă ierte Dumnezeu dar la genul asta de probleme o minune nu vine niciodată. Singura scăpare este ”prin noi înşine ”. Noi să avem grijă să ne platim cele 96 taxe şi impozite ca să aibă ei ce să risipească. Mi-e silă de aceşti troglodiţi priculici politicii. Vin alegerile. VOTAŢII CĂ MERITĂ. Banii noştri vor fi cheltuiţi în continuare cu (ne)chibzuinţă. VOTAŢII FIINDCĂ AVEM EXACT LIDERII PE CARE-I MERITĂM. Sunt singurii capabili de neperformanţă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: