CUM SE TRADUCE ASTA FRATE?


Auzi idiotenie? Sa-ti tragi

„Primă de Crăciun

de 30.000 lei la o instituţie de stat”

Pai cum vine asta? Pe astia nu-i mai controleaza NIMENI? Mare nerusinati cei care sunt numiti pe functii de conducere in unitati publice. Pe astia nu-i mai „calca” ITM-ul, garda financiara.; n-au nici o spaima ei fac legea. Considera ca atata timp cat au „acoperire „politica, trateaza institutia ca pe propria feuda. Niste LIMBRICI cu ochi care au emotii doar o data la 4 ani. In fapt ce pretentie sa avem daca presedintele sustine ca „el a fost ales cu bunele si cu relele lui” e normal sa se intample aceste „nenorociri” fiindca si conducatorii de institutii publice au fost de asta data numiti, „cu bunele si cu relele” lor. Nici un mare-mic conducator din lume, nu-mi aduc aminte sa fi pus problema asa – poate doar conducatorul Germaniei anilor ’34- ‘ 44, dar avea o ”scuza” – era schizofrenic.

Interesant este ca cica la presiunea prerfectului din judetul Arad cica i-au dat inapoi PARTIAL si se vor repartiza celorlati supusi; hai ca asta-i mai ceva ca-n filmele cu haiduci. Vine dom’ prefect ( haiduc) si ia de la cei bogati (directorii) si da la cei saraci (restu’ lumii) din respectiva institutie. Hai ca-i tare!

Acum eu ma intreb. Daca un „amarat” de prefect reuseste o astfel de performanta cum de conducatorii partidelor si sefii grupurilor parlamentare nu reusesc sa-si disciplineze subalternii? Inseamna ca nu exista vointa caci parghii au slava domnului. FELICITARI DOMNULE PREFECT LA MAI MULTI OAMENI CA DUMNEAVOASTRA. Chiar daca aceasta problema va avea influiente negative asupra viitorului carierei politice, mai bine o zi Dulau decat o viata Javra. La naiba cu toti politicienii astia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: