Lucrurile „mari”!


Ca orice lucru „Made in Romania” bugetul de stat pe 2008 va trebui rectificat undeva prin martie. Informatia vine pe terminalele surselor media. Conform „traditiei” orice buget sufera intradevar niste modificari dar de obicei undeva pe la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie. Vosganian, invitatul lui Gadea, la sinteza zilei, sustine ca rectificarea este necesara pentru „a avea anumite rezerve prin care să se înlăture posibilele derapaje provenite din criza de pe pieţele externe”. Aceasta rectificare (prin reducerea cheltuielilor) ar putea fi necesară pentru a contrabalansa o eventuală influenţă negativă externă asupra creşterii economice. Doamne, ce mai duduie economia economia romaneasca. La sfarsitul lui 2007 explozia cursului valutar ni se explica ca este data de sumele imense pe care institutiile publice in speta primariile le-au cheltuit. Este „normal” fiindca banii trebuiau cheltuiti pana la incheierea exercitiului bugetar. Saracii, eu unul i-as pune la munca – sa vada cum se face banul. Acuma hai sa reducem cheltuielile asa hop-top dupa ce in 2007 s-au lafait pe spinarea noastra evident. Are „texte” Vosganian asta de cred ca pana la sfarsitul emisiunii ne va convinge cat de idilic este sa traiesti in Romania lui 2008. Tocmai acum Cristoiu ne spune ca nu se „baga” in discutie fiindca nu se pricepe la finante, iar taxa auto de exemplu nu-l intereseaza. Mai Felix, pentru ce-l platesti pe Cristoiu? Sa se uite pe tavan prin studio. Cheama dom’ Felix si analisti competenti nu din astia depasiti de evenimente.

Hopa Vosganel vrea sa faca economii. Nu are nici o sansa. Economii asta vorbeste de lucruri sfinte in casa „spanzuratului”, cred ca asta comenteaza un SF, fiindca deja de vreun an de zile medicii pleaca pe afara iar fierarii betonisti au plecat de mult. Mincinos acest ministru; se stie ca de obicei un prost arunca un bolovan in apa si dupa aceea 12 destepti se chinuie sa-l scoata.

Le-am pus celor de la antena 3 pe comentarii la emisiunea lui Gadea link-ul https://herdesm.wordpress.com/2007/12/20/guvernul-boroboata/ un post mai vechi de-al meu si nici o chestie L-am spart in trei incercand sa-l adaug; cu greu a aparut partea a doua, restul pace, cel putin pana la sfarsit ba. Nu mai spun, sa-l intrebe pe vosganel cam cum sta treaba pace. Nu mai scrieti fratilor pe la ei. E pierdere de timp.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: