Mănânc şi plâng. Mănânc


Este un celebru vers din nu mai putin celebra poezie „Moartea caprioarei” de Nicolae Labis. Este sentimentul pe care ma incercat vineri seara (01 februarie 2008) cand dupa ce am ajuns acasa dupa vreo 11 ore de munca ascult stirile in timpul mesei si ce-mi aud urechile? Europarlamentarii nu si-au primit salariile. „Mănânc şi plâng. Mănânc”. Nici nu au facut prea multi pureci pe-acolo si-au inceput sa se vaite. In campania electorala pentru europarlamentare nici unul nu a spus ca se duce in primul rand pentru bani si acum au inceput sa se vaite. Toti spuneau ca se duc pentru a sustine Romania in parlamentul european, sa o faca cunoscuta europei si lumii intregi. Sunt de acord ca nu traiesc cu aer dar ca s-o dai in stilul asta mi se pare tragi-comic. Frate, voi ati ales sa mergeti la munca acolo si nu sa faceti averi. Intai munca si dupa aceea distractia. Apropo haideti sa ne uitam un pic pe declaratiile voastre de avere; sau mai bine nu ca s-ar putea sa ametim. Mănânc şi plâng. Mănânc.Polemicus

Later addendum: Dragi europarlamentari, daca problema voastra e doar financiara, va informez ca ati facut o alegere nu tocmai inteleapta; Mai la sud-vest de Belgia, este o tara europeana – Spania este numele ei unde ati face senzatie la cules de capsuni sau incercati a canta asezati le schele poate va iau aia la vreo televiziune – ca pe ale Romaniei posturi Tv ne-am cam saturat sa ne „violati” inteligenta. Aia chiar platesc; pe bune!

3 Responses to Mănânc şi plâng. Mănânc

 1. ihtys spune:

  Ei beu si rad acasa si infometeaza si plang la tv

 2. herdesm spune:

  Nu mai departe marirea salariilor celor din aparatul guvernamental este o bataie de joc la adresa noastra. Pana in ‘ 89 cozile faceau parte din cotidian si implicit din normalitatea acelor vremi. Poti sa crezi ca dupa 18 ani mai vedem cozi la farmacii pentru „compensate” si in general la institutii publice – bilete la tratament pentru pensionari, depunere declaratii pe la diferite institutii. Fara cuvinte!!!!!!!
  Apropo’ fiind intr-o vineri la casa judeteana de sanatate Buzau constat ca dupa ora 12 s-a inchis usa pentru public, chipurile – program redus. Putin scandal pe tema asta, la care o batranica a sesizat foarte bine nuanta si a exclamat: asa este, sa iesim ca este institutia lor, nu mai este a noastra!!!!!!! Rusine. Totusi se umfla pe seama contributiilor noastre.

 3. PHALLAS spune:

  SA LE FIE RUSINE!!!!!!!! ADICA CE SPUN EU???! IN VOCABULARUL DOMNIILOR LOR NU EXISTA CUVINTUL ASTA! EI NU STIU DECIT BANI…BANI…SI DACA SE POATE EUROI MULTI SI NEMUNCITI! CHIAR CA AR TREBUI SA-SI BAGE NASURILE PE SUB TUFELE DE CAPSUNI SI ATUNCI DUPA ZILE INTREGI DE MUNCA IN SOARE, CIND NU-SI VOR PRIMI SALARIILE SA-SI SPUNA PAREREA!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: