Este PSD-ul pregatit si pentru un eventual esec la alegerile locale pentru primaria capitalei?


Buna ziua domnule Iliescu,
Sunt incantat ca in sfarsit partidul al carui mentor sunteti a reusit sa-si invinga toate orgoliile interne si sa cada la intelegere in privinta candidatului la primaria capitalei. Nu vreau sa fac un comentariu privind calitatile si competentele domnului Cristian Diaconescu care in paranteza fie spus este printre putinii politicieni marcanti cu coloana vertebrala din PSD, „rasat”, fin observator al mediului politic romanesc.
Intrebarea care ma framanta este insa daca PSD-ul a luat in calcul si un eventual esec in ceea ce priveste alegerile locale pentru primaria Bucurestiului, stiut fiind ca nici un candidat PSD de pana acum nu a reusit sa-i convinga pe alegatorii bucuresteni, iar un politician chiar cu calitatile domnului Diaconescu dar prea putin vizibil in toti acesti ani, s-ar putea sa nu convinga?
In conditiile unui esec si de aceasta data la primaria capitalei, cine-si va asuma responsabilitatea esecului pentru ca nu mai este cazul trenarii unor astfel de insuccese si cineva va trebui sa plateasca?
Sau toata vina unui eventual insucces va cadea in „capul candidatului” care va fi nevoit sa plateasca cu pozitia sa in partid sau de ce nu chiar cu calitatea de membru PSD?

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

Reclame

2 Responses to Este PSD-ul pregatit si pentru un eventual esec la alegerile locale pentru primaria capitalei?

 1. moshu49 spune:

  ha, asteaptã … 🙂

 2. anca spune:

  Pentru ca nu voiam sa „incarc” blogul dl. Presedinte cu un rapuns personal, am venit ‘in vizita” la Dv acasa…
  Nu as vrea sa ma intelegeti gresit referitor la candidatura dl. dr Oprescu/ Diaconescu si „nu conteaza daca pierde”…nu din superficialitate am spus, dar, cateodata, trebuie sa poti face diferenta intre puterea personala, (capacitatea organizatorica, de sinteza, de concentrare, carisma, pregatire etc etc) de a face sau a „duce” anumite sarcini deci succes/esec personal si factorii externi necontrolabili (interese, optiuni politice diferite …bucuresteni!)
  deci, daca va pierde (luand cazul evident, nefericit sau…* cum doriti!) in functie de aceste considerente, poate fi „tras” la raspundere sau..nu…nu intotdeauna cel care pierde este vinovat de acest lucru. poate contracandidatul lui a fost mai bun.
  a, sigur, ca acesta infrangere ar trebui analizata corect, sa se traga invataminte din ea * pentru a nu se repeta aceleasi greseli, iar daca mai si pierzi cumplit, din primul tur, fara nici un fel de putinta de tagada…e intr-adevar grav!***

  PS
  cred ca dupa unele fraze ar trebui sa pun niste emoticons zambareti sau care fac cu ochiul sa subliniez caracterul glumet-ironic al celor scrise anterior!!! inlocuiti * cu astfel de imagini!!**

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: