Sorin Oprescu blocat la mantinela???????


Ca si Moromete ma intreb cui foloseste eliminarea dr-ului Sorin Oprescu din cursa pentru pentru primaria capitalei. Daca ar fi fost la mijloc mana PSD-ului, scenariul s-ar fi oprit undeva inainte de demisia fruntasului PSD – ist din partidul pe care l-a servit si s-a servit atatia ani. In alta ordine de idei, PSD – ului o astfel de candidatura era convenabila fiindca „rupea” voturile pe acelasi model prin care desprinderea lui Stolo din PNL a „rupt” voturi ale partidului mama (sau tata – cum vreti sa-l considerati) si le-a zapacit un pic planurile liberalilor la europarlamentare. Si totusi cui foloseste eliminarea lui Oprescu? Sa fie asta o necunoscuta in ecuatia alegerilor locale pentru primaria capitalei. In paranteza fie spus am banuiala ca nici listele celorlalti candidati nu sunt chiar in spiritul legii…… dar a lui Oprescu erau cele mai in neregula. Nu am vazut inca o statistica in care sa se prezinte ceva de genul:

– Cristian Diaconescu sa spunem „t” semnaturi dintre care „s” nule (din varii motive) dar t-s sunt suficiente, depasind plafonul legal admis;

– Vasile Blaga sa zicem „x” semnaturi, „y” semnaturi nule dar x-y este mai mare decat necesar si asa mai departe cu ceilalti. Ni s-a servit informatia cum ca a mai fost unu respins care se credea nepotu’ lui Stefan Cel Mare si cu asta basta. Daca era vreun nepot de-a lui Base ….. altfel stateau lucrurile

Ai „naibii” judecatori si membri ai „bem”…… le-au contabilizat la sange doar pe ale lui Oprescu. Asta e Doctore, acum ceva vreme spuneai ca „m-am saturat sa fiu candidat de profesie” , karma nu este favorabila nici in acest sezon electoral cu dumneata. Apropos … cine sunt membrii bem Bucuresti si „ce stie ei sa faca”?

Si totusi respingerea candidaturii doctorului Oprescu cui foloseste?????????????

Reclame

4 Responses to Sorin Oprescu blocat la mantinela???????

 1. mariusic spune:

  Dacă ai fi citit ce prevede legea ai vedea de ce se vorbeşte doar de semnăturile lui Oprescu. Punctul meu de vedere îl găseşti pe http://pitchers.wordpress.com/2008/04/24/sorin-oprescu-intre-lege-si-tocmeala/

 2. mariusic spune:

  Dacă ai fi citit legea, ai fi ştiut că strângerea semnăturilor este valabilă doar pentru candidaţii independenţi. Deci articolul tău se bazează fie pe o lipsă de informare, fie pe o dezinformare. Asta să ne spui tu.

 3. herdesm spune:

  daca un partid liliputan sau „gulliverian” sustin un candidat nu este suficient dupa parerea mea sa fie si acceptat tacit. Independenti sau sustinuti de partide candidatii pentru functiile de primari ar trebui sa treaca prin aceleasi furci caudine. Stiu un candidat la primarie, pe care nici macar rudele nu o sa-l voteze. Si cu asta ce-am facut…… Stii vreo lege perfecta in Romania? Mie nu-mi vine-n minte nici una. Toate insa au un numitor comun…… sunt perfectibile …. dar nu se vrea……. Ne place mai mult lancezeala si abureala. Printre membrii unor partide pot fi la momentul vorbirii unii oale si ulcele, dar sunt cantitate importanta la astfel de evenimente……….. A verificat cineva asta? Poate ne explici tu.

 4. herdesm spune:

  Stimabile vizitator, nu am pretentia ca detin adevarul absolut, dar pot intelege si parerile contra fara a fi virulent. E vreo problema in a exprima opinii diferite? Fi sigur ca am citit punctul tau de vedere dar asta nu inseamna ca e musai sa mi-l insuşesc. Pot avea alta viziune pe care nu te obliga nimeni sa o accepti…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: