E-ON GAZ SI DISTRIGAZ SUD CER MARIREA PRETULUI LA GAZE!


De la 01iulie 2008 cele 2 companii cer scumpirea pretului la gaze. Ce intelegem din asta la prima lectura: practic fiindca ei ameninta ca daca ANRE nu da curs acestei solicitari, incepand cu acea data companiile in discutie vor proceda la debransarea … datornicilor. Asta inseamna ad-literam ca in conditiile in care nu se majoreaza preturile cu 18% companiile in cauza vor inregistra pierderi importante. Asta inseamna ca scumpirea cu procentele dorite de cele doua companii acopera si pierderile produse de neachitarea facturilor de catre rai platnici? Adica noi acoperim prin valoarea facturii si facturile datornicilor, astfel incat cele doua companii de distributie a gazelor sa fie profitabile? Voi cum vedeti lucrurile astea?

10 Responses to E-ON GAZ SI DISTRIGAZ SUD CER MARIREA PRETULUI LA GAZE!

 1. vimi spune:

  Nu an reusit sa inteleg pe cine sustineti. As vrea sa va intreb, ce s-ar intimpla daca ar trebui sa alegeti in turul doi pe Ghinioiu sau pe Holban? Eu cred ca trebuie sa incercam sa-l sustinem pe domnul Tociu, chiar daca, poate, o fi altul mai bun ca el, pentru ca s-ar parea ca ar fi pe locul trei.

 2. oriceramnicean spune:

  cel mai bun e independentul!

 3. herdesm spune:

  @oriceramnicean
  Ai si argumente in sustinerea punctului tau de vedere? sau doar pui „calificative”?

 4. herdesm spune:

  @vimi
  Sunt dezamagit de politica romaneasca si in special de politicienii romani in general. Despre optiunea mea politica am raspuns la momentul respectiv unor vizitatori ai paginii mele pe comentariile legate de campania electorala la Ramnicu Sarat. Politica romaneasca din pacate a devenit sinonima cu „golania” si „politica” contemporana o dovedeste; Asistam cu totii la o „politica” a „gastilor”. Din nefericire aproape toti candidatii au, sa spunem probleme de imagine si legende create in jurul lor; Dupa cum cu siguranta va amintiti din anii de scoala, legenda este opera epica, se explica atunci, care porneste de la un „sambure” de adevar……. . Daca ar trebui sa aleg………, sper ca ramnicenii, pe inteligenta carora contez, vor face alegerea potrivita din primul tur.

 5. oriceramnicean spune:

  Il cunosc personal…! E super omul!

 6. „Asistam cu totii la o “politica” a “gastilor”.

  Da asa este. Acesta ete motivul renuntarii mele de a mai activa in aceste „gasti”

  „Daca ar trebui sa aleg………, sper ca ramnicenii, pe inteligenta carora contez, vor face alegerea potrivita din primul tur.”

  O asemenea atitudiene a ramnicenilor, respectiv iesirea masiva la vot poate determina inutilitatea celor apraximativ 4000 voturi care se cumpara la rm,sarat, voturile rusinii pe care trebuie sa o suportam atunci cand dupa votare ne miram. Nu,Nu este posibil !?

 7. herdesm spune:

  Ati facut parte si dumneavoastra din astfel de …gasti? Interesant.
  aveti informatii in acest sens? Eu de exemplu am auzit ca multora li s-au promis slujbe dupa aceste alegeri la campusul despre care se tot vorbeste. Interesant este ca promisiunile vin din partea noilor aspiranti la functia de primar. O sa aiba …..campusul asta mai multi angajati decat …… elevi :))

 8. herdesm spune:

  @oriceramnicean,
  Atunci acorda-i votul, dar pentru mine nu sunt suficiente motive cele spuse de tine

 9. oriceramnicean spune:

  Genovel e singurul care vine cu ganduri bune pentru oras!Restul vin cu „gasti”flamande si ganduri ascunse!

 10. herdesm spune:

  Miroase a „Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura!!!” 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: