Campania electorala rurala! Primaria Podgoria.


Si la tara, orgoliile politicienilor sunt mari. Joi 22 mai 2008 Electoral 100% al TVSAT 2002 ne-a facut cunostinta cu cei 5 candidati la primaria comunei Podgoria. Alti oameni (fata de Ramnicu Sarat) cam aceleasi discursuri, dar adaptate la conditiile locale. Daca de exemplu la Ramnicu Sarat PNL-ul striga alegatorilor sa voteze un tanar preot cu putere de munca in persoana lui Viorel Holban, la Podgoria acelasi partid propune in linii mari aceeasi oferta electorala, dar candidatul, in persoana actualului secretar al primariei Dl. Nicolae Milea este mai tomnatic, cu state vechi in administratia publica locala vreo 30 ani spune dansul asta inseamna ca 12 prin PCR. Asta o fi ala care se spune ca la revolutie a fugit alergat de sateni dintr-o alta comuna? Sau mergem pe ideea ca nu-i un singur caine scurt de coada?

Si o „mica” surpriza pentru ramniceni; Un domn profesor care in 2004 a candidat la primarie Ramnicului din partea raposatei aliante DA de atunci si caruia nu i-a „venit” bine caciula de primar al Ramnicului isi incearca acum norocul la tara. Poate, poate macar taranii pun botu’ pe un asa primar. Dl. profesor Baciu, actualul primar, un gentleman politic educatia, domnule educatia. mai sunte vreo doi acolo se vede din imagini nostalgici ai ex-suvitei basesciene.

Mare circ, mare harababura – e mare felia……

Seara se incheie in „forta” PRM-isti Antonica si-nca unul Mircea Costache pentru post de consilier judetean, primul si presedinte al consiliului judetean Buzau al doilea si un domn colonel rezervist Ioan Cornea „ratacit” pe la PNG. Vorba lu’ Tociu – mai lipseau sampania si florile.

zau ca-s simpatici dragii de ei.

Reclame

6 Responses to Campania electorala rurala! Primaria Podgoria.

 1. STEFANESCU spune:

  buna ziua , sunt locuitor al com.Podgoria si nu inteleg un lucru evident „pentru ce atata bataie ptr ocuparea fotoliului de primar”sa va spun eu? Com. podgoria este situata din punct de vedere geografic langa o sosea nationala si foarte aproape de oras unde se poate scoate un ban bun din vanzarea terenurilor ramase nerevendicatesi poate si care apartin consiliului local.inca nu este ceva oficial dar am inteles ca prin politia

 2. STEFANESCU spune:

  Rm Sarat umbla un proect care este compus din o suta de locuri la pretul de 20 EURO metru patratdin calculele mele se strange o suma destul de mare circa un milion de euro

 3. herdesm spune:

  „am inteles ca prin politia Rm Sarat umbla un proiect care este compus din o suta de locuri la pretul de 20 EURO metru”? Sa intelegem ca politia Ramnicu Sarat este un „agent economic” in „parteneriat” cu Primaria Podgoria?

 4. Ti tus spune:

  Interesant comentariu dar destul de neinformat asupra candidatilor.Spre exemplu,dl.Milea este fostul secretar (fara studii de specialitate cum prevede legea in prezent),acum pensionat anticipat (fiind functionar public pt a candida avea doua alternative:demisia din functie sau pensionarea).Despre restul vagi informatii spuse intro lumina oarecum partizana.Obiectivismul mediilor de informare locala a lasat ff. mult de dorit la Rm.Sarat in aceasta campanie.In ceea ce priveste realizarile si nerealizarile fiecaruia dintre candidati,locuitorii stiu mai bine cum stau lucrurile.Formatul emisiunii lasa de dorit.Prea multi candidati invitati,iar moderatoarea nu are intrebari pt candidati.

 5. herdesm spune:

  stiu mai multe despre cei in cauza, dar fiindca nu-mi permite caracterul sa le creionez eu o imagine pozitiva sau negativa, ma multumesc doar a comenta fara a cauta sa influentez in vreun fel dinamica lucrurilor. Angajarea primarului este un atribut al comunitatii locale. Ce VOTEAZA asta vor avea……. Inspiratie pe 01 iunie 2008

 6. STEFANESCU spune:

  i-mi cer scuze ca nu am fost mai direct in exprimare dar acum dupa ce m-am documentat mai bine exista in politia Rm-Sarat o persoana care cauta cumparatori pentru a imparti 5 ha in locuri de casa a cate 500 m patrati cu pretul de 20 euro m patratnu si nu sa se inteleaga ca ar fi „agent economic” institutia in sine (POLITIA)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: