VOT ONLINE! RAMNICU SARAT


Locuitorii municipiului Ramnicu Sarat angajeaza in conditiile legii Primar pentru un mandat de 4 ani.

Fiindca lucrurile par sa scape de sub control, in sensul ca editie de editie in cadrul emisiunii electoral 100%, candidatii sunt tot mai nervosi si mai nou, si-au pus exit poll-uri pe site-urile lor, cu dorinta de a demonstra ca fiecare este mai „bun” decat celalalt, am decis sa organizez o „sectie de votare virtuala” unde, aveti ocazia sa va exercitati democratic un vot online al carui rezultat il voi face public la data de 01 iunie 2008 la ora inchiderii sectiilor de votare. Pentru a putea fi prompt in ceea ce va propun, am rugamintea sa votati o singura data, astfel voi intarzia cu rezultatul, fiind obligat sa elimin voturile multiple (identificate avand ca plecare acelasi IP).

Pentru aceasta accesati:

http://freesurveytoday.com/go/index.php?sid=18154&newtest=Y

Ajunsi pe pagina, nu aveti decat sa „bifati cerculetul” din dreptul candidatului preferat dupa care apasati butonul „Trimite”. Pentru a nu favoriza sau defavoriza vreun candidat i-am asezat in ordinea in care s-au inregistrat la Biroul Electoral Municipal. Intentionat nu am precizat si formatiunea politica care-l sprijina sau al carui membru este candidatul pentru a „vedea” si daca cei care-si vor exprima votul sustin omul sau partidul. Dupa exercitarea votului veti fi redirectionati automat inapoi pe pagina de plecare. Acest exercitiu incearca sa „vada” in ce masura votul dumneavoastra virtual se suprapune cu VOTUL ramnicenilor exprimat in cabina de vot.

Va doresc INSPIRATIE dumneavoastra celor care veti accepta sa participati la acest exercitiu si succes tuturor celor 11 candidati!!!!

Reclame

8 Responses to VOT ONLINE! RAMNICU SARAT

 1. violeta vilcu spune:

  vreau si eu rezultatul sondajului

 2. herdesm spune:

  sunt 60 de minute de cand am „lansat” sondajul; cu doar 5 votanti pana acum nu poate fi vorba despre ceva concludent. Rezultatul final pe 01 iunie 2008 orele 22,00, poate si miercuri si vineri la orele 22,00 ceva rezultate partiale. Depinde de succesul sau insuccesul incercarii mele (pentru rezultatele partiale).

 3. ge0rgian spune:

  interesanta initiativa dvs…totusi cred ca majoritatea voturilor ramnicene vin de la persoanele care nu au acces la internet asa ca probabil ca rezultatele nu vor fi concludente si similare cu cele care vor fi la alegerile de duminica…

 4. herdesm spune:

  merita incercat, macar ca ne dam seama despre „raportul de forte” dintre un vot electronic/vot la cabina de vot versus utilizatorul de internet/prezenta acestuia la vot.

 5. […] electorala Ramnicu Sarat! Evaluare I Dupa cum am promis, iata un prim sondaj asa dupa cum au votat cei din Ramnicu Sarat la intrebarea pusa de mine. Pentru […]

 6. gigel spune:

  Ramnicul-Sarat e plin de tzigani , ROMANI HOTI , si o mafie de te doare capu’ numai cat te gandesti… DECI: ALEGERILE ASTEA LOCALE SUNT NUMAI ASA… FOARTE FORMALE …TOT ACEEASI HOTI VOR CONDUCE PRIMARIA SI ORASUL…Singura solutie : vinde tot ce ai si du-te unde vezi cu ochii ca aici nu va fi niciodata BINE SI FRUMOS(poate doar pentru unii dintre ramniceni , foarte putini …aia care prostesc pe restul…care muncesc de le ies ochii din orbite…) ORAS DE TOT RAH.ATUL!

 7. herdesm spune:

  Sa nu ne insultam concetatenii. Nu-si merita soarta. Pe cei despre care vorbesti ii vedem printre noi si-i recunoastem dupa case, masini, societati….. etc. Intr-un astfel de mediu „prosper economic” omul trebuie sa se multumeasca cu ce i se ofera, chiar de-i mult sau putin….. Peste 4 ani vom avea aceeasi dilema, numai ca atunci cred ca vor avea intr-adevar probleme de credibilitate, deja raspunsul socitatii civile trebuie sa fie un semnal de alarma, daca au minimum de inteligenta….

 8. Elastically spune:

  Somehow i missed the point. Probably lost in translation 🙂 Anyway … nice blog to visit.

  cheers, Elastically!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: