START ALEGERI LOCALE 2008 RAMNICU SARAT 26 MAI 2008


O sa-mi permit sa fac cu voia dumneavoastra un mic salt peste editia de vineri 23 mai a emisiunii Electoral 100% cu promisiunea ca voi reveni asupra acelei editii. Sunt nevoit la un astfel de pas deoarece tehnica mi-a jucat „o festa” si nu am reusit sa captez imagini si ca sa nu-mi faca si memoria aceeasi figura prefer sa comentez „la rece” partea a doua a emisiunii.

In aceasta seara invitati urmau sa fie alte „suflete pereche” cum le-am alintat eu a politichiei locale: este vorba de perechea Ing. Manzala Alexandru candidat la functia de primar al Ramnicului si Ec. Mocanu Victor candidat la functia de presedinte al CJ Buzau din partea PSD-ului pe deoparte si Ing. Ghinioiu Constantin primar in exercitiu si candidat la al 5-lea mandat pentru aceeasi functie in tandem cu Preda Cezar candidatul pentru fotoliul de presedinte al CJ Buzau din partea PD-L – ului. Din pacate, o „confruntare” care se anunta din start interesanta si urmarea cunoasterea de catre ramniceni a proiectiei locale pentru urmatorii 4 ani s-a transformat intr-un „monolog” PD-L -ist deoarece candidatii PSD nu au dorit sau nu au putut veni la aceasta infruntare electorala. Totusi in rezumat voi relata esenta discursului celor doi participanti.

Astfel Ghinioiu, a dezavuat modul in care s-a desfasurat aceasta campanie electorala si a facut publica intentia de a nu mai raspunde invitatiilor postului TVSAT 2002 la acest gen de emisiuni, unde ne lasa dansul sa intelegem, nu se practica un mod corect de drept la replica candidatilor atacati in varii emisiuni electorale.

Discursul lui Cezar Preda s-a „invartit” pe aceeasi tema dansul insa fiind ceva mai punctual si ne informeaza ca un candidat care fusese cu cateva zeci de minute in platou, l-a atacat frontal pe Ghinioiu, uzand de doua secvente dintr-o emisiune anterioara si de o inregistrare audio de cea mai proasta calitate pe care ni se spune ca este vocea primarului Ghinioiu. Chiar daca inregistrarea era de foarte proasta calitate, intre noi fie vorba, mie mi s-a parut ca ar fi fost intra-devar vocea lui. Speechul lui Ghinioiu a avut si un moment de „varf sentimental” in care primarul in exercitiu se jura cu mana pe cruce ca el nu are planuri ascunse cu PSD-ul, ca in PD-L a gasit cel mai frumos partid si va merge alaturi de ei pana la sfarsitul vietii. Ce fel declaratie politica este asta ca mai mult seamana cu o declaratie de dragoste. In sfarsit, ce nu am inteles eu foarte bine si poate-mi explica Dl. Tociu la momentul cand Preda facea referire la un „neica nimeni” care, cu o luna jumatate – doua in urma, intra in PD-L si a doua zi era dat afara din acest partid, era vorba de domnia sa?

In tot cazul ca o conluzie, in cuvantul final cei doi candidati i-au indemnat pe ramniceni sa-i voteze impreuna, fiindca numai asa, spun ei or sa-si poata realiza programele – de parca pana acum nu au fost tot in tandemuri. Ce sa fie asta? Daca mare lucru nu au reusit in atatia ani putem sa-i credem ca vor reusi in urmatorii 4? Drumul spre rai este pavat intotdeauna cu intentii bune; or vrea ei sa faca raiul pe pamant la Ramnicu Sarat? Voi ce parere aveti?

2 Responses to START ALEGERI LOCALE 2008 RAMNICU SARAT 26 MAI 2008

  1. Bogdan Gheorghe spune:

    Buna ziua.As dori si eu toate inregistrarile de la emisiunea 100% cand au fost invitati canditdatii la primaria Ramnicul Sarat

  2. herdesm spune:

    Este posibil, dar cei de la TV sat 2002 nu vi le pot furniza?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: