Ce-am avut si ce-am pierdut!


Am promis, ma tin de cuvant. Pana la aceasta ora au ajuns pe site intamplator sau nu doar 93 persoane, dintre care doar 12 internauti au acceptat sa-si exprime un punct de vedere pe tema alegerii viitorului primar al municipiului Ramnicu Sarat. Multumesc celor care au acceptat sa-si exprime optiunea si-i felicit si-i apreciez pentru seriozitate, pentru ca de aceasta data, cel putin pana acum nu s-au inregistrat voturi …. multiple. In urma contorizarii voturilor acordate lucrurile se prezinta asa:

Care este candidatul pe care doriti sa-l angajati pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Sarat, la turul 2 al alegerilor locale din 15 iunie 2008?
Answer Count Percentage
Nu raspund 0 0
HOLBAN VIOREL (PNL) (1) 5 41.67%
GHINIOIU CONSTANTIN (PD-L) (2) 7 58.33%

Sondajul s-a desfasurat in intervalul 09 iunie 2008 – 12 iunie 2008, eroare posibila 6,5%. Sincer, sunt surprins un pic de aceasta situatie fiindca turul I a aratat o alta „desfasurare de forte” pe deoparte iar pe de alta parte candidatul PNL mizeaza pe tineri si-n mod normal tinerii folosesc internetul.

Campania pentru turul doi a fost o campanie lipsita de fair play, contracandidatii nu au dorit nici o secunda sa ne demonstreze ca vor cu adevarat sa faca ceva pentru locuitorii orasului ci sa se „termine” politic unul pe celalalt. Ce va ofer privirii sunt scene incredibile despre cum inteleg doi intelectuali sa discute si sa se respecte reciproc…… s-au spus cuvinte grele, s-a enuntat nume de functionar public asociat cu substantivul afaceri!!!! ce-o mai fi si asta? Dar ma rog, daca un popa face politica de acest fel, de ce nu ar face un functionar public ….. afaceri. Nu mai exista bun simt, respect; Asteptarile mi-au fost inselate cu un astfel de dialog……. vai noua cu astfel de primari….. Las imaginile sa vorbeasca (dar mai tarziu fiindca trebuie sa le accepte google video):

Este foarte interesant cum Ghinioiu cand aude de Holban vede negru in fata ochilor (sper ca nu de la sutana sau satana) iar popa Holban cand aude de Ghinioiu i se innegureaza si domniei sale vederea (sper ca nu de la culoarea smoalei din …… iad). Ceva este insa intunecat totusi in relatia anterioara a celor doi. Ar fi interesant ca Ghinioiu sa se „spovedeasca” in fata electoratului si sa ne spuna si noua ce mici – mari afaceri au avut impreuna pentru ca doi oameni care au mers „brat la brat” ani buni, unul ca primar iar celalalt popo-om de afaceri-politician (o specie de struto-camila moderna a peisajului politic romanesc), asa odata relatiile s-au stricat si sunt dispusi la a nega prietenii si legaturi foarte puternice cu ani in urma, trecand la un limbaj suburban, neacademic (amandoi sustin ca au studii superioare….. 🙂 ) specific mahalalelor. Interesant ar fi de stiut si punctul de vedere al raspopitului pe acest subiect fiindca uite apar elemente noi cica fiu de puscarias (spune Ghinioiu) – care-i misterul parinte? Cand, cum si de ce? Dizidenta? As fi auzit, furt? sau care-i soparla? sau este secret biblic………

Nea’ Ghinioiule ia fii sincer si ne spune si noua care-i treaba cu apartamentele si terenul cu care tot iti scoate popa ochii sustinand ca sunt „informatii de presa” dintr-un ziar mai mult anonim decat cunoscut unde in afara de doi profesori si-un doctor care scriu pe-acolo restul sunt…… Apropo sambata nu vreau ca la anumite magazine sa mi se „serveasca si gazeta”; ma multumesc doar cu produsele pe care mi le pun in cos …. poate ca atunci cind cei ce vor scrie vor folosi si numele atunci…. ma mai gandesc….. dar poate nici atunci fiindca stiut este ca sambata inainte de alegeri nu se mai face ……. campanie electorala! cei care au urechi sa auda, cei care au ochi sa vada, cei intelepti sa ….. inteleaga.

Cu astfel de candidati cred ca la Ramnicu Sarat ar fi fost util ca buletinul de vot sa fi avut si o patratica alba, in care sa-si fi aplicat stampila cei care nu erau de acord cu cei doi candidati si cred ca prezenta la vot ar fi fost foarte mare si ar fi urmat ….. noi alegeri fiindca eu unul m-am cam lamurit cu cine avem de-a face…….. acum asta este, alea jacta est, ne vedem peste 4 ani poate „iese soarele si pe strada noastra”….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: