Ei cu ei? Noi cu voi?


Acesta este dupa cum probabil ati vazut insirat pe toti stalpii si toate gardurile unul dintre sloganurile electorale tiparit cu indarjire pe afisele electorale a unuia dintre partidele politice inscrise in cursa pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna. O mai mare dezordine in aceasta directie nu am mai vazut de foarte multa vreme. Afisele sunt lipite peste tot, ba un nene si-a pus vreo patru pe tot gardu’ de: sa stie trecatorul culoarea politica a locatarului/proprietarului. Discutam cu vecinul de peste strada, a omului cu pricina si saracu’ deja e „stresat”: cand este in curte are senzatia ca cineva-l urmareste din strada :). Cand colo, conu’ candidat, cu pretentii parlamentare din afis „trage” cu ochiul la omul meu……..

Constat la acest moment, dupa aproximativ jumatate din perioada de campanie electorala ca lupta este deocamdata la nivel de publicitate electorala vizuala foarte agresiva, chiar excesiva – astora nu le-or fi mila de copaci – si din cate am inteles, daca se intalnesc pe undeva la vreme de seara sustinatorii isi mai trag cateodata la „gioale”.

In planul ideatic al confruntarilor din presa audio-video mai nimic; Marean si-o „trage” cu Prigoana pe la Realitatea, „neica nimeni” cu „neica nimeni” la antene. Nici macar in Ramnicu Sarat televiziunea locala nu reuseste sa-i adune in jurul „mesei rotunde” sa vedem si noi ce le poate capul….. ca de „legende” pe seama lor, e targul plin.

Sa fie din cauza ca de fapt „ei DESPRE ei” STIU prea multe si e mai bine sa stea in banca lor sa nu se contreze „pe fata” si sa se descurce fiecare cum poate? Care cu sacosa, fesu’ si bluza de vant, care au devenit finantatori si organizatori de spectacole in aer liber, care cu mici si ….bere, care cu tampoane si alte cadouri care de care mai „inspirate” fiindca se pare ca vom avea o prezenta la urne si mai mica decat la alegerile locale, de unde rezulta ca „cine cumpara mai mult castiga”?

Polemicus

Anunțuri

One Response to Ei cu ei? Noi cu voi?

  1. Cadouri spune:

    Citind despre cadouri mi-am amintit de site-ul de unde mi-a cumparat prietenul meu un ursulet de plus ieftin 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: