Se uneste robul lui Dumnezeu PD-L cu roaba lui Dumnezeu PSD!!!!!


Cununia este una din cele sapte Taine si pentru a fi veritabila Taina, „alaiurile” partilor implicate s-au ferit de ochii iscoditori ai presei prin varii locatii. Dumninica insa in jurul pranzului Mirele ( PD-l) adus la „altar” de catre „socrul mare” – Emil Boc si Mireasa (nimeni alta decat PSD) condusa la „altar” de catre Mirciulica Geoana au hotarat ca mariajul sa aiba loc si s-au intalnit sa semneze contractul „prenuptial”. In urma „casatoriei” dintre cei doi urma sa nasca el – Guvernul Romaniei – un produs 100% original, care sa lupte cu criza economica si financiara care sta sa se repeada hapsana asupra Romaniei, nasit de nimeni altul decat de „draga Stolo”. Luni 15 noiembrie 2008 – surpriza – sau poate nu, cand „mitropoliticul” Base sa rosteasca celebra : „se uneste robul lui Dumnezeu – PD-L, cu roaba lui Dumnezeu – PSD”, „nasul” adica „draga Stolo” da bir cu fugitii, renuntand la functia de (june)prim-ministru, aruncand responsabilitatea guvernarii viitorilor presedinti ai celor doua camere. Base nu se pierde cu firea si-l numeste ca viitor prim-ministru pe nimeni altul decat pe Emil Boc.

Personal cred ca din acest mariaj, in locul guvernului puternic – hotarat sa lupte cu crizele de orice fel – a rezultat un guvern pipernicit ca sa nu-i spun altfel.

Ce motive o fi avut „draga Stolo” de a renuntat la fotoliul ce-i fusese propus? O fi fost nemultumit de rolul pe care l-a avut sau mai bine zis nu l-a avut in formarea guvernului? O fi facut parte din vreun scenariu toata aceasta poveste in sensul ca PD- ul a mers in alegeri cu oferta ” Draga Stolo” prim-ministru constienti fiind ca o propunere de prim-ministru gen Boc ar fi adus din start prejudiciu de voturi partidului? O fi avand informatii de la fostii colegi de la FMI despre situatia complicata in care se afla Romania la acest moment si a considerat ca-i mai bine sa se retraga? Cine stie? La aceasta intrebare numai „Draga Stolo” stie raspunsul.

In orice caz daca la nivel national solutia la acest moment pare a fi data de un mariaj PSD (+PC) & PD-l, pentru Ramnicu Sarat vor urma 4 ani de stagnare daca nu de cosmar ( primar si viceprimar PNL versus presedintele consiliului judetean Buzau PSD + probabil prefect PD-l), deci bani de la centru …… canci……..

Polemicus

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: