Cateva milioane de agenti 007 sau OCHIUL LUI BASESCU.


😛 In sfarsit dupa o luna de zile de la alegerile parlamentare dorm linistit. Sub tutela ministeresei turismului Udrea suntem salvati……. S-a dus dracului si criza si orice alte belele…………….

S-a dat o noua dimensiune spionajului sub ministerul turismului: care va sa zica cei cateva sute de mii pana intr-un milion de romani care circula prin lume + cele cateva milioane plecate prin lume la munca nu vor mai fi de aici incolo turisti, capsunari, constructori, menajere s.a.m.d. ci agenti 007. Ce-i mai misto e ca si cele cateva mii de straini care vin in Romania nu se vor mai numi turisti ci spioni si de aici necesitatea infiintarii unui astfel de departament sub directa indrumare a doamnei Udrea.

Se naste intrebarea: De ce biroul doamnei Udrea este deasupra biroului domnului Boc?

Din cel putin doua motive:

1) Doamna se numeste dupa sot Cocos deci ……..unde sta …. cocosul???????

2) Pardoseala biroului distinsei madame este transparent deci, OCHIUL LUI BASESCU. Reciproca nu este valabila.

Polemicus

Reclame

2 Responses to Cateva milioane de agenti 007 sau OCHIUL LUI BASESCU.

 1. sorin spune:

  d-le herdesm, as vrea sa va cunosc personal,vad ca sunteti f interesat de politica si de mediul economic ramnicean,aducetiva aminte prin mai sunt acel,,utilizator sorin”,care anul trecut va spunea ca rm sarat are nevoie de vreo 25 mii de locuri de munca,ma rog mai spuneam ce va face rm sarat cand se vor intoarce romani din spania si italia etc,ce parere aveti le am nimerit ?
  uitati de ce criza ne lovim ?:)

  • herdesm spune:

   Stimabile domn, ma intereseaza politica numai in ideea comentarii „evenimentelor” politice si sincer politica contemporana prin reprezentantii sai imi lasa un gust amar; astia-s politicieni? Mai degraba circari. „Familia” Globus este mic copil pe langa pe langa actuala „familie” politica romaneasca locala si centrala. Ultimii sunt cu siguranta invidiati de cei dintai.
   Locuri de munca? Cuvinte sacre pentru aceste vremuri. Actuali demnitari locali care mai pe primavara – vara propavaduiau pro locuri de munca noi – disponibilizeaza acum. Altii amenintau cu asa zisi „investitori strategici” – s-a ales praful; Ce „25 de mii de locuri de munca”? Daca numai 200 dintre cei plecati afara ar reveni la 1 martie in Ramnic, nu cred ca macar 20 dintre ei si-ar gasi de lucru. Agentia Locala de ocupare a fortei de munca spune ca in ianuarie (daca nu ma inseala memoria) 111 – 115 persoane s-au prezentat in vederea inregistrarii lor pentru intocmirea dosarului de somaj…….
   Fermit-ul ii mai tine pe-acasa, probabil ca vor mai disponibiliza……. va fi jale.
   Colac peste pupaza, leul a devenit un pisic plouat fata de euro, Buget pe 2009 pauza, criza financiara, criza gazelor, criza imobiliara, criza economica, criza imobiliara, criza locurilor de munca – cam mult prea multe crize.
   Ciudat este ca dupa 17- 18 ani de asa zisa tranzitie amaratul popor roman se trezeste aruncat in vartejul …. crizelor….. 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: