Intrebarea saptamanii.


Laudabil si sa zicem ………. admirabil demersul domnului Adrian Nastase de a cere colegilor sai parlamentari de a trimite celebrele dosare (pe care sustine ca i le-au fabricat adversarii politici) in justitie, dar de ce nu l-a facut public anul trecut, in perioada in care Miron Mitrea chiar demisionase din camera pentru a se pune la dispozitia justitiei romane?

Din ce am vazut in media pana la acest moment, eu unul o percep doar ca si o declaratie de intentie si atat;

Deci firesc, „Intrebarea saptamanii” ar fi:

Cand va cere Adrian Nastase colegilor sai parlamentari oficial – “favoarea” de a trimite dosarele despre care domnia sa ne vorbeste in instanta?

Nu de alta, dar….. vorba proverbului ” Boala lunga, moarte sigura!”.

Oricum ar fi, semne de intrebare vor ramane chiar daca celebrele dosare vor fi sa ajunga in instanta si sa presupunem ca verdictul va fi sa fie „not guilty”; Si ca sa subliniez la ce ma gandesc, se pare ca de ani buni in Romania “Inchisoarea este pentru prosti iar Justitia – pentru cei cu bani!”.

Un raspuns pentru care motiv parlamentarii nu vor cere aceasta este ca probabil se gandesc ca intr-o buna zi ar putea fi si ei in locul domnului AN. Si fie vorba intre noi, singurii politicieni care au facut puscarie din ’90 incoace care-mi vin acum in minte, sunt Gabriel Bivolaru si parca de pe la Bacau – mai „plevusca” – Dumitru Sachelarie. Probabil ca ori au fost „prosti”, ori n-au avut ….. bani!

Al dumneavoastra:

Polemicus

Reclame

One Response to Intrebarea saptamanii.

  1. Ioan spune:

    Am trait s-o vad si pea asta; doi oameni politici de la varful unui mare partd, care chipurile se respecta, se adreseaza unul altuia prin intermediul unor postari de blog. Desi au multe sa-si spuna, stiindu-se prea bine de catre marele public motivele care ii despart; ei nu-si vorbesc. Se evita reciproc ca doi liceeni moftangii prinsi de dirigu cu mata in sac. Acum unul dintre ei, partial izolat, face politica cu deosebire pe cont propriu finnd consultat si ascultat in probleme de mare interes pentru tara. Solutiile sale sau dovedit a fi nu odate viabile, el dispunand si de inalta expertiza a omului de stat cu rezultate dintre cele meritorii dintre premierii tarii de dupa evenimentele din decembrie ’89. Ati dedus dle M Mitrea ca m-am referit la dv. si la dl. Adrian Nastase. O buna perioada de timp, dupa formarea actualei majoritati guvernamentale, dv. ati preferat sa ramaneti in planul secund de unde, cum prea bine stiti, ati lansat atacuri cu continut mafiot la adresa lui M Geoana. Probabil sperati sa primiti un os de ros ca rasplata a uneltirilor si a sforilor trase pentru intrarea la Guvernare. Solutie ce s-a dovedit, iata, falimentara. Cred ca nu mai este cazul sa enumar aici si argumentele in favoarea idei mele. Dealtfel stiti prea bine ca acei din conducerea PSD care au pledat pentru intrarea in colitia imposibila, au ignorat cu buna stiinta sensul votuluui cu sens unic; cel impotriva lui T Basescu.Acum aceiasi oameni dau din colt in colt si nu stiu cum sa dreaga busoiocul mai bine pentru a motiva credibil o iminenta iesire de la guvernare. Acum, din lipsa de subiecate credibile, lansati scenarii cu mafioti ce conduc tarisoara si cu dosare ce nu ajung in termen la instanta.Jalnic demers din partea unui ins, ce-si zice politician, cu un jalnic comportament fata de omul care te-a scos din anonimatul oamenilor de tip manivela. Caci asta ai fost, si asata vei ramane in veacul vecilor. Ministru niciodata, caci A Nastase are de acum si alte unitati de masura in servieta sa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: