„A cazut scroafa din ….. copac!!!!!!!”


Ascunse sunt caile …… politicii dar daca un „politichian” precum Vanghelie poate sa determine excluderea lui Madalin Voicu din PSD e de naspa. E naspa pentru PSD. Maine va exclude pe Nastase, Geoana sau de ce nu chiar pe Dl. Iliescu…….

Nu-i prost deloc Marean  asta. Problema e cand o pica Vanghelie din copacul unde a ajuns……   nu cred ca o sa-l mai ridice cineva vreodata.  Madalin Voicu are si datorita etniei domniei sale un electorat propriu care nu se bazeaza pe carnati, mici, bere sau vanghelioane. Dl. Voicu este o personalitate politica si culturala. Vanghelie …… pauza. Politic a ajuns datorita unui concurs de imprejurari iar cultural……. pricepe cam cat are broasca…… par.

Parerea mea este ca prin aceasta excludere PSD-ul pierde si calitate si cantitate. Sau ce vrea Vanghelie? Sa faca in partid cam ce vrea el si baronetii sa nu-i critice nimeni sa-i lase sa-si exprime in continuare ……. „almanahele”. Era bun si Voicu la ceva, macar ca le mai striga cateodata „- So ke res, Mareane!”, sau „Haorde, Mareane!” sau ……… Stie el! (Marean).

Oricum …… mie mi-e frica de ce se va intampla atunci cand o cadea porcu’ din PSD!

Polemicus

Reclame

2 Responses to „A cazut scroafa din ….. copac!!!!!!!”

  1. În fiecare an vine vara. La fel de constant, pentru cei norocoºi, vin vacanþa ºi concediul. Mulþi dintre noi încep fie sã se gîndeascã încotro se vor îndrepta, fie, în caz cã au fost mai prevãzãtori, sã-ºi facã bagajele spre destinaþia aleasã. An de an asistãm la miºcãri masive de populaþie dintr-o regiune în alta, pe plan naþional sau la nivelul Europei, dinspre Nord spre Sud, ºi, mai nou, de la Vest la Est. Acest exod, ce presupune transportarea unui numãr mare de oameni, între perioade bine stabilite ale anului ºi înspre locaþii clar marcate ºi demarcate, poartã numele de turism de masã.

  2. A devenit un cadru comun al cafelelor cu colegii discuþia criticã despre universitate ºi bani. Pe de o parte, atmosfera de nemulþumire are în vedere disjuncþia de drept dintre modul în care ne reprezentãm misiunea universitãþii ºi jargonul actual, în care inducerea spaimei cã nu ne vor ajunge salariile ºi producerea unui nou tip uman de universitar par sã funcþioneze solidar. Mã voi feri sã argumentez ideea cã universitatea, pentru a sluji interesele unei cercetãri pure, nu trebuie transformatã într-un sistem alambicat de profit. Ba chiar cred cã este bine, în cazuri bine circumscrise, sã visãm la o universitate bogatã, dedicatã opulent studiilor. Nu o voi argumenta pentru cã lucrurile mi se par aici mai nuanþate decît simpla stare de principiu, ºi pentru cã sînt convins cã o universitate în care sînt prezenþi manageri foarte competenþi ºi capabili sã angajeze contracte de cercetare poate prospera, îmbinînd inteligent diversele surse de finanþare. Voi argumenta însã ideea cã, în orice caz, confuzia dintre planul cercetãrii stricte ºi planul managerial conduce spre cel puþin patru consecinþe triste, nefireºti, frustrante, umilitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: