Tineret si sport in …… foi de Placinta!


MilBoc – MiniBoc si seful sau de la Cotroceni au decis. În circa o oră au găsit un „surogat” pentru a înlocui postul de „vioara I-a” la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului vacantat prin demisia petroşenencei Monica Iacob Ridzi, care fie vorba’ntre noi a fost un gest întârziat şi absolut jenant („dupa atâtea zile de scandal mediatic s-a îmbolnavit mama” – parerea mea este ca dacă ar fi dat demisia după primele zilele de la debutul scandalului, nu s-ar fi ajuns până aici).

Incepând cu seara zilei de 14.07.2009, M.T.S.-ul ne va fi servit în ………. foi de PLACINTĂ. Este cea mai ciudată şi neinspirată numire. Suntem în a prima parte a semestrului al II- lea si sincer ma asteptam ca acest incident deloc placut pentru PD-l sa fie valorificat altfel, in sensul restructurarii acestei structuri, eventual trecerea sa zicem a „tineretului” la… nu stiu, sa zicem la invatamant si a sportului la …… sa zicem la sanatate.

Dar nu, MilBoc- MiniBoc a decis ca un „investitor strategic” al PD-l -ului, va ocupa acest post politic, vorba aceea, ai investit, mai trebuie si sa scoti; si dupa cum spune presa, tanti Placenta a bagat in pd-l numai 2 milioane de euro si ca orice „politician de afaceri”, trebuie sa se ….. scoata: daca face si ea patru – cinci actiuni de „anvergura” celor organizate de predecesoarea ei in ziua de 2 mai, a pus-o. Faza tare este ca daca are tati de la Cotroceni nevoie de „carboave” la alegerile prezidentiale din toamna? Cum se mai scoate tanti Pandispan cum ii spun unii prin Vrancea? In fapt cred ca acesta este motivul pentru care Guvernul MicBoc – MiniBoc a ales in a accepta demisia ridzipoancei, foarte rapid numesc noul ministru si astazi, iese premierul si ne-o „baga” cu decizia Guvernului de a reduce numarul angajatilor la birourile parlamentarilor, restructurarea agentiilor guvernamentale, amanarea acordarii primelor de vacanta tuturor angajatilor bugetari, pana la sfarsitul anului, bla, bla, bla ….. si atunci doar daca economia se va lansa……. Cum dracu sa se lanseze daca ei ii „dau” in cap.

Ce este interesant ca se pare ca am identificat ingredientele necesare pentru a deveni o ……….Placinta …..in foi de politica:

1) Cunosti un strain, de preferat cat mai invarsta si-l imbarligi sa investeasca in orasul natal;

2) Faci pe dracu’ ghem si te bagi in „sufletul” (patul) lui; (mai degraba ramanea sa-i monteze….. ventuze);

3) doua – trei – patru intreprinderi de stat pe care sa le achizitionezi prin licitatie publica „netrucata”

Pana acum am obtinut o afacere si controlul averii „victimei”. Dar aceste lucruri nu sunt de ajuns pentru a prospera in tara lui MiniBoc.

Mai trebuie pentru ca placinta sa fie cat mai mare:

4) „independenta” in fata „organelor de orice fel si „protectia autoritatilor” – angajezi frumusel progeniturile lui X, Y, Z si W de la Inspectoratul teritorial de protectie a placintelor”, Agentia fiscala de administrare a placintelor”, „Garda Placintelor” si nu in ultimul rand Ministerul de Finante al Placintelor;

5) Un partid politic cu foamea-n glanda (PD-l -ul in cazul de fata);

6) Niste angajati „flamanzi” (cu spaima ca pot fi oricand dati afara) care sa alerge in campanie pentru a cadorisi electoratul vrancean pentru a o vota;

7) Un post de ministru vacant;

Numai pentru raul care l-a facut municipiului Ramnicu – Sarat prin DISTRUGEREA unei unitati de productie, care oferea de lucru la in jur de 1000 de angajati care la randul lor hraneau familiile, plateau facturi, taxe si impozite locale, contributii la bugetul de stat, ar trebui sa-si dea demisia.

MiniBoc ne asigura ca PD-l -ul nu mai poate de grija locurilor de munca pentru populatia acestei tari, iar pe madam turta, o doare’n placinta de acest subiect.

Pentru raul facut comunitatii din Ramnicu Sarat CER doamnei Sorina Luminita Placinta sa demisioneze din functia de ministru al MTS. Este un gest de onoare, daca are asa ceva……….

Nu are decat sa ramana in continuare „senatoarea melcilor” din Vrancea, pe care sa-i reprezinte pana cand acestia vor considera necesar sa-i ridice mandatul.

Polemicus

2 Responses to Tineret si sport in …… foi de Placinta!

  1. Unu' spune:

    de acord domnule’ blogger:))

  2. GABI spune:

    Pacat de fabrica.
    A fost, nu mai este.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: