Criză, criză dar să o simtă şi ei!!!!!!(puliticienii)


Situaţia în care s-a ajuns se datorează cu prisosinţă, lăcomiei, incompetenţei şi dezinteresului politrucilor care s-au perindat la conducerea acestei ţări de soarta semenilor lor.

Care cu diplome „în dinţi” obţinute pe la „SPIRU HARET”, călare pe „bidivii” 4×4 sau pe „sooter” – e, role, 😛 , cu fişa fiscală in gură, noua „nomenclatură” politică, se descurcă nesperat de bine pentru această perioadă. „Să strângem cureaua”, ne îndeamnă MilBoc – MiniBoc insă observ că, fiecare gaură strânsă de noi la curea, este o gaură lărgită la cureaua lor.

Este absolut deasupra bunului simţ ce puteri nemaivăzute au capătat aceşti indivizi în tot acesti ani. Cei mai mulţi dintre absolvenţii învăţământului la distanţă au căpuşat instituţiile statului. Sunt cu sutele de mii; secretari de primării, inspectori fel de fel, sefi mai mari sau mai mici – pe orizontala dar si pe verticala, au avut doar legaturi ocazionale cu Spiru Haret şi anume la înscriere, plata taxei de scolarizare, la examene(?). Nu stim de ce am ajuns unde am ajuns; nu stim cum am ajuns unde am ajuns…… Avea sau nu nevoie sistemul de ei ……. ei, „căpusele” si-au „completat” studiile” prin facultati private, deci avea omul patalamaua la mana, avea tupeu sa ceara „incadrare” conform „pregatirii” si salarizare pe masura; Acolo sunt tampitii si „filosofii” de care vorbiti domnule Basescu.

[Nu am fost, nu sunt si sigur nu voi fi vreodată adeptul monarhiei, dar am ajuns să inţeleg de ce la un moment dat în istoria tumultoasă a naţiunii române, marii oameni politici au fost nevoiţi să apeleze la o monarhie străină. În 1866, Alexandru Ioan Cuza, primul principe al României întregite, a abdicat. Pentru a evita noi conflicte interne şi pentru a obţine sprijinul puterilor străine, politicienii români ai acelor timpuri au decis să ofere coroana României unui prinţ străin, care să aparţină unei dinastii europene importante. Astfel, la 10 mai 1866, Carol I de Hohenzollern – Sigmaringen a depus jurământul în faţa parlamentului României din Bucureşti şi a devenit astfel domnitor al României.]

Clipele pe care le trăim astăzi, demonstrează încă o dată că România, nu poate fi guvernată de români pentru români; Regret să constat că încă nu s-a născut acel cetăţean român care să conducă România. La noi, cel mai bun mod de a guverna este caracterizat de ignoranţă, nesimţire, lăcomie, interese partinice de „haită”.

Nu este intamplatoare atitudinea lui Mirciulica Geoana si a altor politicieni „de a sari la gatul” ministrului Andronescu, vis a vis de abordarea situatiei in care se afla majoritatea specialitatilor de la Spiru Haret, care se studiaza la distanta. Ce interese ascunde aceasta atitudine? Pupincuristi care risca sa nu li se mai recunoasca studiile? Copii ale actualilor nomenclaturisti care-si irosesc timpul – banii pe-acolo? Voturi care se intorc impotriva domniei sale? Sau Mirciulica si/sau partidul este atins la „portofel”…..

In conditiile pe care vrea sa le propuna d-na Andronescu, statul – are o problema – a incadrat pe posturi ce necesita studii superioare, persoane…… fara studii superioare.

Pai cum sa inteleaga si sa abordeze o criza economica niste oameni care au, da’ n-au studii superioare. Ei „administreaza criza” cu risipa, lacomie si nesimtire, fara logica, fara continuitatea deciziei, fara determinare, fara abordare profesionista, intră cu labele jegoase si burtile nesătule in economia româneasca.

Luati LABELE de pe economia romaneasca.

Polemicus

Iata o tema interesanta: „Cati absolventi de la Spiru Haret sunt angajati ca functionari publici?”

Una s-0 fi intalnit chiar eu?

Sunt o fire ………… sociabila; iar mi-am facut un prieten… 🙂

Anunțuri

One Response to Criză, criză dar să o simtă şi ei!!!!!!(puliticienii)

  1. Balanica ion spune:

    Excelent spus!Te mai vizitez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: