ORIENTARE POLITICA!


Celor „rataciti” in orientarea politica pentru a-si desemna candidatul preferat la alegerile prezidentiale ce vor urma, Busola politica cauta sa le vina in ajutor prin intermediul unui quiz. In prezentare ni se comunica cum ca: „Busola politica a fost introdusa pentru prima oara in Romania cu ocazia alegerilor parlamentare din noiembrie 2008, actuala versiune fiind imbunatatita si adaptata pentru alegerile prezidentiale din noiembrie 2009….”.

L-am parcurs – pentru verificare – si pe bune…. a rezultat in fapt preferinta mea electorala pentru aceste alegeri; cel putin pana la acest moment.

Recomand parcurgerea acestui test si celor decisi in privinta (verificarii) candidatului preferat pentru alegerile prezidentiale din acest an, dar mai ales celor indecisi (rataciti in politica) pana la acest moment. 🙂

Sa nu uit: Ni se mai spune ca busola politica pentru alegerile prezidentiale din acest an „reprezinta o continuare a proiectului demarat de catre Institutul European pentru Democratie Participativa – Qvorum cu ocazia alegerilor legislative din anul 2008. Proiectul este implementat cu sprijinul tehnic al firmei RoWeb Development. Cele doua echipe combina experienta in societatea civila si cea in web design intr-un demers menit sa contribuie la limpezirea vietii publice romanesti.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: