„marea confruntare!” A DEVENIT „MAREA PENIBILITATE!”?


Dupa ce pret de doua – trei zile au iesit pe „sticla” aburindu-ne cu marea confruntare, „marii” barbati politici cu pretentii la presedintia Romaniei au iesit prin consilieri anuntand ca nu vor mai participa la mult trambitata intalnire care urma sa aiba loc in seara zilei de 18 noiembrie 2009. Ca-i din cauza ca nu le convine numarul de participanti, ca nu le convine locatia, ca nu le convine ora, ca nu le convine moderatorul mai putin conteaza…….

Insa cum putem sa mai credem ca „omuletii” astia vor fi in stare vreodata sa conduca Romania prin formarea oricarui guvern, de orice fel (chiar de uniune nationala), condus de oricine ar fi el ….. Johannis, Negoita, Croitoru sau cum s’o mai numi urmatorul, cand ei nu reusesc sa se inteleaga pentru o intalnire chiar numai pentru vreo ora – o ora jumate si nu pentru orice – pentru a convinge alegatorii ca oricare dintre ei este mai bun pentru a conduce Romania.

Mai penibila decat aceasta campanie electorala ca cea din aceasta toamna nu cred ca a mai fost sau va mai fi vreodata. Cred ca cei 4 – 5 candidati considerati mai importanti au pierdut macar cate 0,5% din voturi. Probabil ca au de unde……. Astia-s PENIBILI cu totii dom’le……

Reclame

2 Responses to „marea confruntare!” A DEVENIT „MAREA PENIBILITATE!”?

  1. danut chidon spune:

    Traian Basescu este si va fi Presedintele ! „pacalicii de campanie” sunt simpli pacalici…

  2. niculina spune:

    Se vede de la distanta ca Traian are stofa de presedinte…Geoana….s-a facut de ras..chiar mult mai mult decat ma astaptam eu.Abia acum am inteles de ce fuge de intalnirile fata in fata cu Traian basescu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: