Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece!


Sper ca distinsul doctor Raet Arafat sa nu se supere prea tare, (maur in Spania face referire la un arab; conform dex-ului, maur – Persoană făcând parte din populația băștinașă care locuia în antichitate în nord-vestul Africii; persoană făcând parte din populația arabă care a cucerit în evul mediu nord-vestul Africii și o parte a Spaniei.), insa cam asta a patit domnia sa in relatia cu Voda Base.

Observ ingrozit ca imbecilii portocalii au mai gasit ceva bun pentru buzunarele lor. Privatizarea vietii/sanatatii oamenilor. Alo, Alo Basescu vorbim de oameni – nu despre vapoare…… alea le-ati dat dumneavoastra acum vreo 15 -16 ani ca nu aveau romanii nevoie de ele……

In ce dracu’ tara am ajuns sa traim…. Idiotii observ ca-si fac in fiecare an un buget pe partea de colectare insa pe partea de cheltuieli an de an lovesc in cate ceva. In acest an s-a pus ochii pe tot ceea ce inseamna serviciile medicale de urgenta si nu numai.

Doctorul Arafat nu a facut altceva decat sa devoaleze o marsavie legata de domeniul in care el se pricepe cel mai bine SMURD. Fiind un om onest, saracul a crezut ca ajuta la indreptarea unei posibile erori, dar se pare ca ceea ce el interpretase ca eroare era de fapt un scop pentru legiuitor….

Taticul SMURD in Romania -Raed Arafat – fortat sa demisioneze in urma unui schimb de replici avut cu Base – Voda (taticu’ „soriciului” pardon, ”zgarciului” – sorici au ei – cu care spunea Mircea Basescu ca faceau  fratii bi(u)s(n)i(ta)ness – pe vremea comunistilor cand erau lupi de mare ……)  la Realitatea TV.

La ce ne mai trebuie dom’le sanatate? da-o dracului! sa moara vrajitoarele si vracii de foame!!!! Ba nu – sa se invineteasca Oana Zavoranu de necaz ca vrajitoarele si vracii or sa castige de-aici incolo un ban cinstit si n-0r s-o mai pacaleasca…

-Aoleu dom’ vraci, ma doare spatele.

-I-a omule d-aici niste namol si unge-te in fiecare seara!

dupa o luna de „tratament”:

– ei, cum este te mai doare?

– Ma doare in continuare dom’ vraci, mi-o mai trece?

– Nu pacientule, dar uite asa te obisnuiesti cu pamantul…………..

Vai mama noastra.

Acum daca tot a inceput sezonul demisiilor, astept cu interes, dar mai ales cu nerabdare demisia lui Voda Base sau mai corect – abdicarea????????????

La ce sa mai stea in fruntea tarii? Ce n-a facut in 8 ani doar n-o sa faca in 2……

– nu le trebuie romanilor autostrazi …… sa mearga cu elicopterul ho, ho, ho;

– scoala romaneasca scoate tampiti – pe una din ele am trimis-o la Bruxelles doua balbe, cinci prostii, trece luna se umfla contul – sa o desfiintam……. scoala nuuuu …..ita ho, ho, ho;

– nu avem bani pentru profesori, doctori…. sa plece sa munceasca afara … ca de aia am intrat in UE – personal – eu am trimis-o pe fii’mea sa munceasca afara ho, ho, ho;

– spitalele  sunt nerentabile….. sa inchidem 60 din ele ca n-o sa crape nimeni, ho, ho, ho,,;

si uite asa lucrurile se leaga…… daca tot  pleaca – „fiindca i-am indemnat eu”- sa lucreze afara, la ce ne mai trebuie sistem de sanatate („oricum eu ma operez laViena”) ….. de stat ho, ho, ho.

si exemplele pot continua…..

Cu alte cuvinte ce nu-mi trebuie mie, nu-ti trebuie nici tie……

Anunțuri

2 Responses to Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece!

  1. Corne spune:

    De la Base nu mai astept decat demisia. Acesta este singurul, absolut singurul lucru bun pe care l-ar putea face.

  2. Rhymi3 spune:

    Wonderful blog post, saw on…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: