Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte!


Cam asa s-ar defini in 5 cuvinte patania lui Basescu.
Iritat pe deoparte de o emisiune TV la care a participat Dr. Arafat si pe de alta parte de anumiti aburi a reusit sa reaprinda flacara demnitatii romanilor. Daca la sfarsitul mandatului, presedintele Constantinescu se declara „invins de servicii” idem, Basescu se poate declara invins de ….. Raed Arafat.

Personal, sunt nemultumit de usurinta cu care Dr. Raed Arafat a acceptat sa revina in ministerul Sanatatii. Un  individ lipsit de maniere, lipsit de educatie, precum basescu, merita invitat mai intai sa intre in direct la postul TV la care a intervenit saptamana trecuta si a provocat revolta sociala din aceste zile si pus sa-si ceara SCUZE PUBLIC pentru umilinta provocata unui profesionist care a pus mai presus de orice profesia si dragostea pentru concetateni, sentiment strain lui Basescu.

Asa cum zice si inteleptul popular, „Pomul după roade se cunoaşte, iar omul după fapte”, dupa fapte se poate cunoaste „performanta” lui basescu. Si-a dorit sa fie un presedinte jucator si din aceasta ultima calitate, de jucator a aruncat zarurile. Acum va trebui sa joace dupa cum au „cazut” acestea.

Am speranta ca romanii nu vor ceda, vor continua presiunile in strada astfel incat pana la urma blonda, chiorul si piticu’ sa dispara pentru totdeauna din viata politica si sociala a tarii. In caz contrar vom avea iarasi de-a face cu o treaba tipic romaneasca – inceputa si neterminata. Sau, ca sa fiu si mai expresiv, ar fi ca si cum romanii s-au urcat acum cinci zile, in masa, intr-un tren cu o destinatie precisa insa pe parcurs acest tren s-a oprit undeva la jumatatea drumului. Apropos de pitic, Emile fi barbat

ce naiba, esti tras la fata ca tapu’ la co…. . (foto preluata dupa gandul.info)

Acum fiindca pana pe 24 ianuarie (cand este o sarbatoare mare si draga romanilor de pretutindeni) mai sunt doar 6 zile vin cu o rugaminte catre blonda, chiorul si piticu’ – sporiti bucuria romanilor pentru ziua de care va vorbeam si demisionati; nici nu se poate un cadou mai mare. Ca sa va stimulez curajul va ofer si eu un mic cadou: ia de la Polemicus……., hai ia de la Polemicus….. ia de la Polemicus:

Hai ca-i fain; La ciresica n-ai parte de asa ceva 😛

Basescu trebuie sa demisioneze, drumul propus de el este o fundatura si este clar ca printr-o fundatura nu poti sa mergi mai departe. Imi doresc ca romanii sa nu cedeze sub nici o forma unor promisiuni si lacrimi de crocodil pe care baselu’ stie sa le foloseasca in scop personal.

Reclame

One Response to Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte!

  1. Leebo3 spune:

    Wonderful blog post, saw on…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: