Razvane fa-te ca muncesti! sau Five O’clock tea!


Probabil, sfatuit de presedintele Basescu, noul prim ministru a lasat palatul Victoria pentru a vizita ajutat de elicopter, zonele izolate sau mai corect spus sinistrate de ninsoare si viscol din Buzau si Vrancea. Daca spre deosebire de predecesorul sau – multiplu campion national la taiat de panglici – dar care stia sa „traga” cu coasa, cand era de coasa, sa dea cu lopata – cand era de dat la lopata, junele Razvan, baiat subtire, educat, rasat cu zero cunostinte de coasa si lopata a gasit ceva de munca demn abilitatilor sale de baiat subtire de oras….. un ceai cu satenii; si uite asa vizita s-a trensformat intr-un fel de five o’clock tea!!!

Nici nu se putea altfel…… „Sunt multumit cum s-a actionat la deszapezire dar totusi ar trebui ca si cetatenii sa iasa si sa inteleaga situatia…” . Ideea este ca daca ei nu au facut nimic sa incerce sa indeparteze zapada de pe strazi, saracul cetatean unde sa o mai dea?  Sa ridice ei zapada de pe strada fiindca au oamenii suficienta zapada prin curti ca sa umple strazile la loc!!!!!!

Sau tot din MRU: „Sunt foarte mulţumit de cum au acţionat ministerele Apărării şi cel al Administraţiei şi Internelor, trebuie colaborare mult mai bună între autorităţile locale şi la nivelul autorităţilor de la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ. Încetul cu încetul lucrurile se vor aşeza, dar nu se va încheia aici pentru că avem încă o situaţie meteo căreia trebuie să-i facem faţă şi ne pregătim de o primăvară plină de apă”………. Sa nu te inneci……… cu ceai!!!!

Daca ex directorul SIE si actualmente prim ministru, dupa ce a spionat nametii si troienele a ajuns la concluzia ce este multumit de cum s- a actionat la deszapezire, inseamna ca asta este nivelul si ne meritam soarta……… Pacat, se spune ca e mare istoric dar se vede ca este slab – sa nu folosesc un alt epitet, mai expresiv – prim ministru!

Razvane, da-i inainte…… fa-te ca muncesti!!!!! Si inca ceva…. la ce ne trebuie sosele sau autostrazi daca nu putem sa le deszapezim pe astea care le avem???????

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: