ROMANIA=Cate bordeie, atatea obiceie!


Aflu in aceasta seara si nu stiu de ce nu sunt surprins, despre demiterea lui Sorin Platon din randurile PSD Cluj. Nu ma surprinde pentru ca am observat o oarecare „ofensiva a tinerilor PSD-isti” si cam peste tot pe unde a scos unul capul…. ai batrani …. buf ….. una in ….. cap. Mai nene, au PSD-istii astia o rapacitate in ceea ce-i priveste scaunul lor….. ceva de groaza. La Cluj, se lucra fin, cu manusi ca doar nu intamplator Cristian Diaconescu a fost desemnat sa reorganizeze aceasta ……. organizatie rebela…… A declarat el….. ca nu-i va sufla nimeni……in ciorba…… dar eu cred cu totul altceva. Este interesant daca Dl. Platon a participat la sedinta la cere face referire sau a primit depesa prin posta. E tipic unui partid ca PSD-ul.

Oricum cei de la Ramnicu Sarat sunt mult mai abili; Intai ii da afara din partid iar apoi oamenii afla din presa si media; Se incearca o sedinta la care participa „tatuca” Ion Vasile, care sa consfinteasca cele petrecute, dar care nu a putut fi desfasurata pentru ca unul dintre contestatarii liderului local Alexandru Manzala l-a cam balacarit pe ideologul judetean Ion Vasile si chiar l-a ….. huiduit, moment in care Ionica fara frica a plecat suparat ….foc…. si cu coada-ntre picioare.

O alta tentativa de sedinta s-a incercat sa se tina pe 31 iulie 2008 la sediul partidului, dar la ora stabilita….. surpriza. Sediul inchis. Alearga exclusii disperati si gasesc …. sala de sedinte in……. crasma. Ba nea’ Manzala ia vezi matale ce faci ca incalci obiceiurile crestine: Bre, intai partidul se-n groapa si dupa aceea i se face ……. pomana! 😛 .

Si ca sa revin la situatia domnului Platon. Nu stiu mai nimic despre actualii lideri clujeni dar daca asemeni ramniceanului Manzala, fac parte din vechea garda a domnului Iliescu din perioada „copilariei” democratiei romanesti….. atunci lucrurile se leaga.

Later addendum. Am aflat pentru cei interesati unde au tinut sedinta „tiranozaurii” PSD din Ramnicu Sarat…. . La restaurantul ( e tot un soi de carciuma) zis…. la Ovidiu 🙂 . A nu se confunda cu Publius Ovidius Naso, (n. 20 martie, 43 î.Hr., Sulmo, azi Sulmona/Aquila – d. 17 sau 18 d. Hr., Tomis, azi Constanţa) a fost un poet roman, cunoscut în română sub numele de Ovidiu. Datorită perfecţiunii formale a stilului, umorului fin şi fanteziei creatoare a devenit unul din clasicii literaturii latine, alături de Horaţiu şi Virgiliu.

2 Responses to ROMANIA=Cate bordeie, atatea obiceie!

  1. jhony4you spune:

    stai tu linistit ca nu s-a stat la cafele la sedinta care s-a tinut in acel complex….apropo sedintele de la PNL unde se tin mister?

  2. marian spune:

    Sunt sigur ca nu au stat la cafele…… dar la acea pseudo-sedinta trebuiau invitati si cei aflati in „ofsaid” dupa cum sustinea mentorul vostru Manzala.
    Nu conteaza cum si unde-si tin PeNaL-istii sedintele atata timp cat nu sunt informatii din care sa rezulte ca-si „casapesc” oamenii in stilul in care o face Manzala & Vasile &.comp. Cu Manzala la Ramnicu Sarat – boss sunteti un partid „istoric” – „mister”.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.